Cím:   Budapest, XIII. Tatai u. 15.    Telefon:  +36-1-412-0177   Email:  kafuar@malomkft.hu

Öltöztesse fel otthonát!

függöny karnis

Tapéták

Káprázatos dekor tapéta - a tökéletes otthon kelléke. Bővítettük kínálatunkat! Lakásának berendezése, felújítása esetén exkluzív karnisok és csodálatos import függönyök mellett, már a hozzá illő tapéta is beszerezhető nálunk.

A dekor tapéta színez, formál, karaktert ad a szobának. Kiemel, díszít, hangsúlyoz. Nem kell feltétlenül harsány mintában vagy színben gondolkodnunk, a "kevesebb néha több" alapon egy minta nélküli, de érdekesen strukturált felületű design tapéta is megfelelő ellensúlyt ad a festett falak egyhangúságával szemben.
A tapéta megválasztásánál törekedhetünk persze élesebb kontrasztra is, egy meglepő mintavilág, egy extrém színösszeállítás ebben az esetben ideális lehet. A Sirpi antikolt, rusztikus felületű dekor tapétái a régi korok hangulatát, a klasszikus enteriőrök világát idézi. Ajánljuk a klasszikus stílusban berendezett helyiségekhez, de izgalmas kontrasztot mutat, pl. egy minimál stílusú környezetben.

A képeken látható tapéták mintának tekintendők. A készletünk folyamatosan változik, amit nem mindig követ a honlap. Bemutatótermünkben óriási választék várja. Található csíkos tapéta, virágos tapéta, és gyerekszobába való is.
Szeretettel várjuk!

exkluzív karnis karnis választék exkluzív karnis


exkluzív karnis karnis választék exkluzív karnis


exkluzív karnis karnis választék karnis választék

Karki tapéta minták

A Karki tapéta időnként provokatív, kissé kihívóbb stílusát merészebb elképzeléseket dédelgető Megrendelőinknek ajánljuk.
Katalógos itt letőlhető: karki tapéták.pdf

exkluzív karnis karnis választék lapfuggony választék

Fusion tapéta minták

Katalógos itt letőlhető: Fusion tapéták.pdf

exkluzív karnis karnis választék karnis választék

Melenki tapéta minták

Melinki tapéta a természetesség jegyében berendezett otthonok dísze lehet. Egyszerű, organikus, kecses mintázatuk bájos, játékos hangulatot adnak a helyiségnek. Nem elhanyagolható szempont, hogy a tapétákhoz hasonló mintájú és színazonos függöny és kárpit kollekció is tartozik, így a lehetséges variációk száma szinte végtelen. Katalógos itt letőlhető: Melenki tapéták.pdf

exkluzív karnis karnis választék karnis választék


Tapéta útmutató itt letölthető!

murogno tapéta murogno tapéta murogno tapéta


exkluzív karnis karnis választék exkluzív karnis